Редактор: e-mail: Кадър: БТВНационален вечерен час е противоречива пратика, местните кметове предлагат

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНационален вечерен час е противоречива пратика, местните кметове предлагат
Коментари Харесай

Вицепремиерът Дончев: Държавата има пари за безплатни PCR тестове, редно е да има един вечерен час за цялата страна

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Национален вечерен час е спорна пратика, локалните кметове оферират да е 10, други 10,30, трети - 11, четвърти - 11,30. Редно е да има един вечерен час за цялата страна, тъй като няма потвърдени данни все още, че вирусът в един миг се появява в 10 или 10,30 часа.

Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев в „ Тази заран ” по БТВ.

Категорично смятам да разтеглим тестванията, в случай че цената да са повече безвъзмездни PCR проби, отговорът е да. Това е един от методите за ограничение на болестта. От една страна всеки, които има подозрение и признаци, да бъде тестван и в случай че се окаже болен, да бъде изолиран. Но не и да отиваме в меланхолия, някой да се тества 10 пъти седмично, от това няма да има смисъл. Лекарите да измислят прецизен аршин, по който това да се случи. Държавата е в положение да финансира такива спомагателни ограничения, свързани с повече проби. Държавата има пари за PCR проби, не е проблем, с който страната да не може да се оправи. Очаквайте в околните дни или седмици вести в тази посока. Тестовете ще са фокусирани върху тези, които имат потребност, добави Томислав Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР